Print
€13.950 Euro
94.517
Bouwjaar: 1961

1961 VW Kever 1200

Benzine
Brandstof Type
Licht Groen
Kleur Auto
Licht Groen
Kleur Bekleding
0
Deuren
Goede staat
Conditie

Prachtige VW Kever uit 1961. 

Deze fantastische VW Kever is geleverd op 05 juni 1961, in Uppsala Zweden. De Kever heeft de unieke kleur "Beryl Groen" en is matching colors uitgevoerd. Matching colors wil zeggen dat het stuur, de handrem, de pook, vloermatten, deurkaarten en treeplanken allemaal in een passend groene kleur zijn. Dit is maar 2 jaar zo gemaakt, waarbij de meest gezochte kleurde Beryl groene is.

De Kever verkeerd in zeer goede en originele staat. Al het plaatwerk is origineel en zover zichtbaar is het de eerste lak met mooie patina. De onderkanten van de spatschermen zijn hier en daar aangetast en er zit een klein roestplekje rechts voor in het spatscherm.

De hemel is in takt en heeft alleen wat roestsporen van de metalen baleinen. Verder verkeren de stoelen en de achterbank in goede staat en ziet de Kever er van binnen erg goed uit met hier en daar wat gebruikssporen.

De dorpels, onderkanten van de deuren, de hoeken onder de achterbank en de bandenbak zijn allemaal in goede staat. Verder rijdt, schakelt en remt de Kever goed. Ook de motor is nog de originele matching numbers.

VW Kever Mania

Industrieweg 13a
Uithoorn NoordHolland, 1422 AJ
Nederland
info@vwkevermania.nl
www.vwkevermania.nl
p: 06 46 59 38 40